Vi søker Investment Manager

Vi vokser og er på jakt etter en ny lagspiller til vårt team

Realkapital Investor kombinerer finans- og eiendomskompetanse for å levere markedsledende avkastning på våre investeringsprosjekter. Vi søker en ny kollega til vårt team for å imøtekomme den økende mengden av arbeid.

Du har en brennende interesse og forståelse for eiendomsinvesteringer, og du har relevant utdannelse. Det vil være en fordel med erfaring fra eiendoms– og/eller transaksjonsrelatert virksomhet.

Hovedoppgavene vil være:

  • identifisere og analysere potensielle investeringsmuligheter og gjennomføre transaksjoner fra start til mål
  • aktiv oppfølging av investeringene, herunder sikre daglig drift, avholde styremøter og generalforsamling, oppfølging av leietakere etc.
  • løpende bidra til å utvikle verdiene i eiendommene og gjennomføre salgsprosesser ved exit
  • bidra med intern forretningsutvikling

Kvalifikasjoner

  • høyere økonomisk utdannelse med gode akademiske resultater
  • minimum 5 års relevant erfaring fra investment banking, næringsmegling, investeringsmiljøer eller fra entreprenør/eiendomsutvikler
  • solid transaksjonserfaring, fortrinnsvis rettet mot eiendom
  • sterk analytisk med gode ferdigheter i Excel og PowerPoint
  • god muntlig og skriftlig formuleringsevne, både på norsk og engelsk

Personlige egenskaper
Den rette kandidaten har en solid kommersiell forankring og interesse for eiendomsinvesteringer. Du er strukturert og ønsker å bidra til selskapets utvikling og skape verdier for våre investorer. Du har gode holdninger, er dedikert og er resultatorientert og kundefokusert. Vi verdsetter fleksibilitet, god arbeidskapasitet samt gode kommunikasjons- og samarbeidsegenskaper.

I tillegg må du dele vår visjon om å skape gull av murstein og at verdier skapt skal komme leietakere, eiere og eiendommens lokalsamfunn til gode.

Vi kan tilby
Realkapital Investor er anerkjent for å være et miljø med høy faglig kompetanse. Vi kan tilby spennende arbeidsoppgaver og personlig utvikling for den rette kandidaten. Du vil få konkurransedyktige betingelser og ta del i et kompetent, fremoverlent og vennlig arbeidsmiljø.

Virker dette interessant ber vi deg, i henhold til GDPR, søke via www.financepeople.no, ikke direkte på mail til oppgitt kontaktperson. Ved spørsmål kan du kontakte Finance People ved André Herlofsen på mobil +47 934 80 266 / ah@financepeople.no.

Alle henvendelser behandles konfidensielt, også for oppdragsgiver hvis ønskelig.

Søknadsfrist snarest