Verisure flytter inn i Drammensveien 211

Realkapital Investor har brukt to år på å reprofilere og gjøre større ombygginger av eiendommen for å skape en ny energi, og så langt har det gitt god respons i markedet.

– Trivsel, helhet og fellesskap er stikkord for Portal Skøyen, som i fellesarealene kombinerer både lobby, lounge, restaurant, kaffebar og scene, sier eiendomsutvikler Anne-Lise Øien i Realkapital Investor, som poengterer at det er viktig at bygget er levende, og at folk gleder seg til å komme på jobb.

Etter at atriet ble ombygget har flere mindre leietakere flyttet inn i bygget.

– Vi har ønsket å skape liv underveis, og det føler vi at vi har lykkes med. Eiendomsmassen på 24.000 kvadratmeter har Bilia som største leietaker som Norges største forhandler av BMW.

Utover Verisure arealene i kontordelen er ca. halvparten alle arealene nå utleid på fleksible og korte kontrakter som enten kan flyttes ved eller omdannes til langsiktige leieforhold.

– Med Verisure-kontrakten, føler vi at vi har truffet markedet på vår hovedstrategi. Hvilke leienivåer det endte på er konfidensielt mellom partene, sier Øien.

– Vi får inn en Site manager/barrista til vår kaffebar, samt en sushi take-away avdeling levert av Realmat, stedets kantineleverandør, sier Anne-Lise Øien i Realkapital Investor